Horecagids - Uw gids naar gezelligheid
Little Siam - Panang Moo 1

Panang Moo: Panang curry met varkensvlees

Een gerecht van Little Siam


arrowIngredienten voor 4 personen:

500 g varkensvlees, in reepjes gesneden
4 eetlepels panang pasta
800 ml kokosmelk
4 eetlepels vissaus
4 eetlepels soja olie
2 theelepel palm suiker
200 g kleine Thaïse aubergines(small eggplants)
16 limoenblaadjes, heel fijn gesneden
4 grote pepers, in reepjes gesneden

arrowDo it yourself:

Warm de olie in een kookpot op een mild vuur. Doe de panang curry in de olie en roer zachtjes. Giet 100 ml kokosmelk in de pot en voeg het varkensvlees toe. Kook alles samen tot het vlees gaar is. Voeg vervolgens de rest van de kokosmelk, met de vissaus en het palmsuiker toe. Warm alles op tot net aan het kookpunt. Voeg de kleine aubergines, 90% van de chili en 90% van de limoenbladen toe en laat alles zachtjes koken tot wanneer de aubergines volledig gaar zijn.

Serveer het geheel in een kom, werk af en strooi de rest van de chili en de limoenblaadjes bovenop de curry. Samen met de gekookte Thaïse rijst wensen wij u smakelijk eten!

optie: In de plaats van varkensvlees kan men ook rundsvlees of scampi’s gebruiken om deze curry te maken.

arrow Over Little Siam (Wereldkeuken - Thaïs restaurant):

In het romantische Little Siam staat gastvrouw Oy zelf achter het fornuis. Met liefde tovert ze het mysterie van het Oosten op uw bord. Gezelligheid staat hier centraal. Elke gast kan op en top genieten én kennismaken met de vier basissmaken van de Thaise keuken. Ga langs en ontdek ze zelf!


Sint Salvatorskoorstraat 3
8000 Brugge

Bekijk hier de horecagids-pagina van Little Siam voor meer info

prevSchorseneren op drie wijzen... Crispy cacao wafel...prev overzicht
klik, ga verder...

Wil je zelf graag adverteren?
Neem contact met ons op!

Kies je taal

×

Horecagids.be maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt...Algemene voorwaarden